shadow_left
Logo
Shadow_R
   
Битумни керемиди
shestougalni keremidi

 Шестоъгълни битумни керемиди

Шестоъгълните битумни керемиди представляват битумни плочи със сърцевина от фибростъкло, нарязани на форми. Горната повърхност - битумният слой е защитен от механични ефекти и UV лъчи чрез оцветен минерал на зърна, долната повърхност е частично покрита с фолио и е посипана с кварцов пясък.

 keremidi biber

 Битумни керемиди бибер

Битумните керемиди бибер представляват битумни плочи със сърцевина от фибростъкло, нарязани на форми. Горната повърхност - битумният слой е защитен от механични ефекти и UV лъчи чрез оцветен минерал на зърна, долната повърхност е частично покрита с фолио и е посипана с кварцов пясък.

 
гутанит листове

 Гутанит листове

Високо стойностно гланцово цветово покритие
Покритието на листовете е гланцово, направено от акрилни оцветили. То увеличава живота на вълнообразния лист като му дава допълнителна защита срещу ултравиолетовите лъчи и не допуска влиянието от вятър и дъжд до основните компоненти на материала в неговото тяло. Гарантирана е ненадмината съвместимост между основната структура и гланцовото покритие.

Мултипластова структура
Вълнообразните гланцови листове са структурирани от хомогенна смес от органични и неорганични влакна и имат мултипластова структура, която е пресована при високо налягане и температура, за да се постигне изключително вътрешно сцепление и стабилност. Нишките са разположени паралелно на посоката на листа, увеличавайки неговата устойчивост и същевременно запазвайки еластичността му за полесен монтаж. Мултипластовата структура осигурява изключително добри резултати на устойчивост на удар и огъване.
 
hidroizolacia s posipka

Битумна хидроизолационна мембрана

Материалът има негниеща основа от стъклен воал или стъклотъкан, на която е нанесена битумната смес със специални АПП технологични добавки. От долната страна материалът е защитен с полимерно фолио, а отгоре - с полимерно фолио или едрозърнестата минерална посипка.
 гутанит пирони Пирони за гутанит плоскости
 
< Prev   Next >